L'Estudi

disseny & il·lustració
itinerant i sobre rodes

Un estudi en moviment, un projecte vital i professional que recull la inspiració dels indrets on ha viatjat. Un estudi multidisciplinar, creatiu, obert, amb perspectiva de gènere i feminista.

La Lata és un camió Mercedes Vario 616D del 2008, ha viatjat per 18 paísos i ha recorregut les carreteres i paisatges de molts indrets d’Europa.

Jo, la conductora d’aquest projecte, vaig néixer a Barcelona el 1987, apasionada del mar, la música i l’art. Vaig estudiar Batxillerat artístic al ICIC i, posteriorment, vaig cursar el Grau Superior en Disseny Gràfic a Elisava.

En l’àmbit professional sóc creativa, proactiva i multidisciplinar, amb interès per tot allò relacionat amb el disseny, la il·lustració, la fotografía, l’artesania i els oficis.

Després de treballar amb diverses empreses com a dissenyadora, vaig decidir muntar el meu propi estudi dins un camió, on hi visc i també hi viatjo. Actualment compagino el disseny gràfic com a freelance, amb la meva passió per el mar i els viatges.

 

Cristina Mayol
Lalata, estudi nòmada

objectius

Oferir dissenys i il·lustracions per a aquelles persones o petites empreses que necessitin d'una imatge pròpia, única i personalitzada per al seu projecte.

Visió

Explorar processos creatius diversos insipirant-me en els viatges i en la vida nòmada.

Mostrar i donar a conèixer altres projectes afins a aquest estil de vida, així com projectes amb valors socials.

filosofia